Hírek


A Lakiteleki Tűzoltózenekar újévi koncertje idén is fergeteges sikert aratott
2018. január 17. 09:35

A Lakiteleki Önkéntes Tűzoltó Egyesület Tűzoltózenekarának Újévi koncertje évek óta megtölti - színvonalas szórakozásra vágyó hallgatósággal - a lakiteleki Petőfi Sándor Művelődési Ház színháztermét. A színes repertoárban szerepelt klasszikus, modern és szórakoztató zeneszám egyaránt. A népszerű rendezvényen a Lakiteleki Eötvös Loránd Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Mini Fúvószenekara is fellépett.

Megyei események
2018. január 17. 09:33

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 6 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Megyei események
2018. január 16. 08:04

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Ónos esőre figyelmeztet a meteorológia
2018. január 15. 15:55

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma az esti órákig délen (fokozatosan egyre inkább a Dunától keletre) időszakos, gyenge havazás valószínű. Kedden a hajnali óráktól nyugat felől kialakulhat csapadék, amelynek intenzitása a reggeli órákban növekedhet és a délelőtti órákban délnyugaton, majd délen ónos eső valószínű időszakosan, amely a hőmérséklet emelkedésével esőbe vált át. Kérjük, hogy fokozott óvatossággal, a megváltozott útviszonyoknak megfelelően vezessenek!

Megyei események
2018. január 15. 09:50

Az elmúlt 48 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Megyei események
2018. január 12. 07:50

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

A szén-monoxid-mérgezés megelőzhető
2018. január 11. 08:09

Az elmúlt évek során egyre többen ismerték fel a szén-monoxid veszélyeit és sokan szereltek fel otthonukban a veszélyes gáz kimutatására alkalmas érzékelőt. Bár a statisztikai adatok is azt mutatják, hogy gyakoribb a szén-monoxid-érzékelő használata, mégis történnek mérgezések és tragédiák a „csendes gyilkos” miatt.

Megyei események
2018. január 11. 07:58

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.