Hírek


Megyei események
2017. augusztus 11. 10:12
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 5 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Elgázolt egy őzet tegnap délben egy autó Petőfiszállás térségében, a mögötte érkező jármű nem tudott megállni, és nekiütközött. A mentők egy embert szállítottak kórházba. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépjárműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Csütörtökön délben Ballószög külterületén egy lakóépület konyhájában tűzhelyen olaj égett, az épület füsttel telítődött. A ballószögi önkéntes és a kecskeméti hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották, majd az épületet átszellőztették. Személyi sérülés nem történt. 

Kecskeméten, a Csaba utcában lévő lakatlan ház egyik helyiségében összehordott hulladék égett, csütörtökön délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugár segítségével eloltották.

Csütörtökön három esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket leszakadt nagyméretű faág eltávolításához.

 

Fotó: Kecskemét HTP