Hírek


Megyei események
2017. szeptember 13. 07:56
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Lajosmizsén, a Dankó Pista utcában lakóépületeket veszélyeztető, nagymennyiségű esővíz gyűlt össze, kedden kora reggel. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a vizet egy szivattyúval eltávolították.

Két pótkocsit vontató traktor és egy kukásautó ütközött össze Bácsalmáson, a Mélykúti úton, kedden délelőtt. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók a gabonát szállító felborult pótkocsit kerekeire állították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt. 

Érsekcsanádon, a Hunyadi János utcában egy lakóépületben keletkezett tűz egy gázpalack cseréje közben, kedden délután. A tűzben megégett egy nyílászáró és egy gerenda. A bajai hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket kéziszerszámokkal eloltották. A tűzben nem sérült meg senki.

Kedden éjszaka Kecskeméten, a Téglás utcában egy lakatlan épületben összehordott hulladék égett. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották.