Hírek


Megyei események
2017. október 10. 08:08
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 5 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személygépkocsi ütközött össze Kadafalva külterületén, hétfőn délelőtt. A balesetben egy ember megsérült. A ballószögi önkéntes és a kecskeméti hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Egy busz kamionnal ütközött Kecskemét térségében, az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, hétfőn délelőtt. A balesetben több ember megsérült, őket mentőhelikopterekkel és mentőautókkal kórházba szállították. A balesetben a busz vezetője és egyik utasa a helyszínen életét vesztette. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a buszból négy beszorult sérültet feszítővágó segítségével szabadítottak ki, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

Két kamion ütközött össze az M5-ös autópálya és az 54-es főút kecskeméti csomópontjánál, a Budapest felé vezető oldalon, hétfőn délután. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. A balesetben nem sérült meg senki.

Hétfőn délután két személygépkocsi ütközött Dunaföldvár közelében, az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán. A balesetben három ember megsérült. A solti és a paksi hivatásos, valamint a dunaföldvári önkéntes tűzoltók az egyik sérültet, aki beszorult a járműbe feszítővágó segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek.

Tiszakécskén, a Fő úton egy személyautó villanyoszlopnak ütközött, hétfőn este. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.