Hírek


Megyei események
2017. december 07. 08:17
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy személygépjármű árokba borult szerda reggel a 4662-es út 2. km szelvényénél Kecskemét és Szentkirály között. A kiérkező kecskeméti hivatásos tűzoltók a gépjárművet áramtalanították és kézierővel kerekeire visszaállították. Az eset során egy személy sérült meg. A beavatkozás ideje alatt félpályás útzár volt érvényben.

Tegnap délelőtt, Kecskeméten a Batthyány utcában kb. 8 méter magasságban, egy fél méter nagyságú betontömb lógott, ami veszélyeztette a gyalogos forgalmat. A helyszínre kiérkező kecskeméti hivatásos tűzoltók emelőkosár segítségével a betontömböt eltávolították. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Szerda délután 6 négyzetméteres területen szemét gyulladt ki Alsócsábor Tanyán. A helyszínre kiérkező kiskőrösi hivatásos és a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Két személygépjármű ütközött össze az 54-es út 1. km szelvényénél tegnap délután. A helyszínre kiérkező kecskeméti hivatásos tűzoltók a gépjárműveket áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Ma hajnalban, egy személygépjármű fának ütközött és kigyulladt az 51-es főút 84-es km szelvényénél. A helyszínre kiérkező solti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. Az eset során személyi sérülés nem történt. A beavatkozás ideje alatt teljes útzár volt érvényben.