Hírek


Megyei események
2018. február 09. 07:59
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy személygépjármű félig árokba csúszott Bácsalmáson, a Narancsik Pál utcában, csütörtökön délelőtt. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók a forgalmat akadályozó járművet drótkötél segítségével kihúzták, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben nem sérült meg senki.

Egy lakatlan épület fala megdőlt Kecskeméten, a Bem utcában, csütörtökön délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a területet körbekordonozták.

Egy személygépjármű fának ütközött az 52-es számú főúton Solt határában, csütörtökön délután. A balesetben egy ember megsérült. A műszaki mentést végző solti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói az autót áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Egy személygépjármű belső tere égett Kiskőrösön, a Safári József utcában, pénteken hajnalban. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották, a járművet áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

 

Fotó: Kiskőrös HTP


 

Kapcsolódó képek:

Megyei események Megyei események