Hírek


Megyei események
2018. május 16. 07:59
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 6 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy személygépjármű felborult az 5312-es út 6-os kilométerszelvényénél, Miske közelében, kedden reggel. A kalocsai hivatásos tűzoltók a gépjárművet áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

Egy személygépjármű árokba hajtott Kecskemét közelében az 5-ös főút 94-es kilométerszelvényénél, kedden reggel. Az eset során egy ember megsérült. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították.

Mátételkénél, az 55-ös út 76-os kilométerszelvényénél, egy személygépjármű árokba hajtott és felborult kedden este. Az eset során két ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították. A bácsalmási önkormányzati és a bajai hivatásos tűzoltók a gépjárművet védősugár fedezete mellett áramtalanították, majd drótkötél segítségével az útról levontatták.

Egy kamion árokba hajtott és oldalára borult az M5-ös autópálya 93-as kilométerszelvényénél, ma hajnalban. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították.

Kecskemét közelében, az 54-es út 12-es kilométerszelvényénél egy rakomány nélküli kisteherautó nekiütközött a buszmegállóban álló autóbusznak ma reggel. A buszon senki sem sérült meg. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították.

Kedden egy esetben riasztották a tűzoltókat nagyméretű, letört faágak eltávolításához.