Hírek


Bajai tűzoltók sikere az ULTRABALATON futóversenyen
2018. június 04. 07:48
Kétszázhúsz kilométer! Ennek a távnak a leküzdésére vállalkoznak azok, akik az ULTRABALATON futóversenyre beneveznek. Bács-Kiskun megyéből két tűzoltó is teljesítette a távot, Illés Gábor egyéniben, Várbíró Attila (Szolgálati Agarak) pedig csapatban állt rajthoz.

A tűzoltókra jellemző a kitartás és az akaraterő, mind a munkában, mind a sportokban. Erre jó példa a magyar tenger körüli ULTRABALATON futóversenyen való részvétel. Már több éves hagyománya van annak, hogy Bács-Kiskun megyéből érkeznek tűzoltók a versenyre. Az évek során volt, aki egykeréken, vagy kétkeréken és volt aki – természetesen – futva győzte le a kilométereket.

Illés Gábor tű. zászlós egyéniben állt rajtvonalhoz és a távot 31 óra 27 perc 3 másodperc alatt teljesítette. A versenyen Gaál Miklós tű. törzsőrmester kísérte végig, kerékpárral.

Várbíró Attila tű. törzsőrmesternek és csapattársainak, a Szolgálati Agarak (rendvédelmi) váltócsapatának a rajttól számítva 13 óra 54 perc 14 másodperc elteltével sikerült a célszalagot átszakítani. Ez az eredmény bizonyult a legjobbnak, aranyérem került a csapat tagjainak nyakába!

Gratulálunk!


 

Kapcsolódó képek:

Bajai tűzoltók sikere az ULTRABALATON futóversenyen Bajai tűzoltók sikere az ULTRABALATON futóversenyen