Hírek


A labdarúgás is jól megy! - Elhozták a bronzot az országos tornáról a megye tűzoltói!
2018. június 14. 12:28
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos pontszerző bajnokságának kispályás labdarúgótornáját Budapesten, a BKV Előre sportpályán rendezték meg, június 12-13-án. A kétnapos tornán a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot a Kiskunhalasi és a Kecskeméti Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság válogatottja képviselte.

A bajnokságra huszonegy csapat nevezett. Az első napon a selejtezőcsoportok sorsolása után kétszer tizenöt perces körmérkőzések következtek, ahonnan a csoportok első és második helyezettje jutott be a szerdai nyolcaddöntőbe. A második versenynapon már egyenes kieséses rendszerben zajlott a küzdelem. A legjobb négy közé végül Bács, Békés, a fővárosiak és Szabolcs válogatottja jutott. A helyosztót Bács megye és az FKI játszotta, előbbi 3-1-re győzött, ezzel megszerezte a harmadik helyet

A különdíjjakból a legjobb mezőnyjátékosnak járó elismerést Kovács Máté érdemelte ki.

 

A csapat tagjai:

Tóth Imre

Orbán Balázs

Csillag Tamás

Beke András

Szikora Tamás

Novikov János

Ropos Gergő

Kovács Máté

Bisztrovics Róbert

Fekete Zoltán

 

Gratulálunk!

 

Fotó: KissTimea - GEK


 

Kapcsolódó képek:

A labdarúgás is jól megy! - Elhozták a bronzot az országos tornáról a megye tűzoltói! A labdarúgás is jól megy! - Elhozták a bronzot az országos tornáról a megye tűzoltói! A labdarúgás is jól megy! - Elhozták a bronzot az országos tornáról a megye tűzoltói!
>>> További képek a galériában <<<