Hírek


Megyei események
2018. július 10. 08:23
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Kecskeméten, a sportpályánál alumíniumtároló alatt lévő szivacs gyulladt ki tegnap délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották.  Személyi sérülés nem történt.

Hétfőn délután Kecskeméten egy személygépjármű villanyoszlopnak ütközött. A kecskeméti hivatásos tűzoltók gépjárművet áramtalanították és biztosították a helyszínt az áramszolgáltató kiérkezéséig. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Kecskeméten, a Fáklya utcában szelektív hulladékgyűjtő gyullad ki tegnap éjszaka. A kiérkező kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Hétfőn egy esetben riasztották a tűzoltókat összegyűlt, nagymennyiségű víz, valamint egy esetben nagyméretű, letört faágak eltávolításához. és két esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.