Hírek


Megyei események
2018. július 12. 08:07
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

 

Apostag közelében az 5105. főút negyedik km szelvényénél, megközelítőleg ötven négyzetméteren tarló gyulladt ki tegnap délután. A solti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Szerda este az M5-ös autópályán Szeged irányában egy személygépjármű szalagkorlátnak ütközött. A kiérkező kecskeméti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. Az eset során négy ember sérült meg.

Csátalján tegnap az esti órákban megközelítőleg kétszáz négyzetméteren tarló, valamint nyolcvan családot tartalmazó méh konténer gyulladt ki. A bajai és a nagybaracskai hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral eloltották.

Móricgáton egy személygépjármű menet közben kigyulladt tegnap éjszaka. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Tegnap éjszaka Kiskunmajsa külterületén egy személygépjármű gyulladt ki. A kiskunmajsai önkéntes és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat jelen volt a helyszínen. Az esemény során személyi sérülés nem történt.

Szerdán két esetben riasztották a tűzoltókat nagyméretű, letört faágak eltávolításához, valamint két esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.