Hírek


Strandfociban is jók a kiskunhalasi tűzoltók
2018. augusztus 06. 10:06
A XXIII. Tűzkakas Országos Tűzoltó Strandfoci Bajnokságon Bács-Kiskun megyét két csapat, a Kiskunhalasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és a Kecskeméti Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapatai képviselték. Embert próbáló hőségben, a forró homokon, sportszerűen és töretlenül küzdöttek a csapatok.

A bajnokságra a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a megyei igazgatóságok, a hivatásos, az önkormányzati és a főállású létesítményi tűzoltóságok tűzoltóiból alakított csapatok nevezhettek. Sorsolás útján négy, egyenként öttagú csoportba kerültek a versenyzők, körmérkőzések során dőlt el, ki jut a legjobb tizenhat közé. Onnan már egyenes kieséses rendszerben folytak a mérkőzések. Két nap alatt, összesen ötvenhat meccs során dőlt el a végső eredmény.

A döntő meccset Kiskunhalas csapata játszotta Péccsel. A kiskunhalasi csapat kemény és küzdelmes mérkőzésben az előkelő második helyet szerezte meg. A bajnokság legjobb mezőnyjátékosa Kovács Máté lett, aki a kiskunhalasi hivatásos tűzoltó-parancsnokság csapatában játszik.

Gratulálunk!

 

Fotó: Bencze Attila tű. törzszászlós - Paks HTP