Hírek


Megyei események
2018. augusztus 07. 07:50
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 6 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy családi ház udvarán lévő ponyvagarázsban személygépjármű égett Baján, a Szent Margit utcában, hétfőn délelőtt. A bajai hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Egy személyautó letért az úttestről és árokba hajtott az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza térségében, hétfőn délelőtt.  A balesetben egy ember megsérült. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a gépjárművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Négy személygépjármű ütközött össze az 54-es számú főúton Kecskemét határában, hétfőn délután. A balesetben ketten megsérültek. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Soltvadkerten, a Mátyás király út és a Szentháromság utca kereszteződésében két személygépjármű ütközött, hétfőn délután. Egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.  A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók az autókat áramtalanították.

Egy kaszálógép égett Ballószög külterületén, hétfőn délután. A ballószögi önkéntes és a kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral eloltották.  Személyi sérülés nem történt.

Jánoshalmán, a Hold utcában egy lakatlan épület szobájában egy kanapé karfája izzott, hétfőn este. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók egy vízsugár segítségével az izzást megszüntették. 

Hétfőn három esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.