Hírek


Megyei események
2018. augusztus 08. 07:58
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy traktor meghibásodása miatt hidraulika olaj folyt az útburkolatra Szabadszállást Kerekegyházával összekötő úton, kedden délelőtt. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a közútkezelővel közösen, felitató anyag segítségével a csúszásveszélyt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Kecskeméten, a Bocskai utcában egy épület faláról vakolatdarabok hullottak.  A kecskeméti hivatásos tűzoltók a veszélyt jelentő vakolatdarabokat kézi erővel eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Egy személygépjármű letért az úttestről és árokba csúszott Imrehegy határában, kedden késő délután. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a területet biztosították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Kedden egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

 

Fotó: Bács-Kiskun MKI - archívum