Hírek


Megyei események
2018. szeptember 04. 07:17
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baján, a Monostori úton elosztószekrény égett hétfőn délelőtt. Az áramszolgáltató szakemberei kiszakaszolták az adott szakasz. A bajai hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Egy lakóépület homlokzatán meglazult a vakolat Jánoshalmán, Arany János utcában, hétfőn délelőtt. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók a gyalogosokat veszélyeztető vakolatot létra és kéziszerszám segítségével eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Dunaföldváron, egy gázcsonkból szivárgott a gáz, hétfőn délelőtt. A dunaföldvári önkéntes tűzoltók biztosították a helyszínt a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig.

Hétfőn egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez, két esetben kérték a segítségüket megdőlt fa, letört faágak, valamint egy esetben nagymennyiségű esővíz eltávolításához.