Hírek


Megyei események
2018. október 31. 07:56
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 4 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személygépjármű ütközött össze Baján, a Szent Antal utcában kedden reggel. A balesetben egy személy megsérült. A bajai hivatásos tűzoltók a gépjárműveket áramtalanították.

Kecskeméten, a Könyves Kálmán körút és a Wéber Ede utca kereszteződésénél két személygépjármű ütközött össze, kedden délelőtt. Az eset során személyi sérülés nem történt. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a gépjárműveket áramtalanították.

Két személygépjármű ütközött össze az 55-ös főút 95-ös kilométerszelvényénél, Baja közelében, kedden délután. A balesetben két személy megsérült. A bajai hivatásos tűzoltók a gépjárműveket áramtalanították.

Két autó ütközött össze az 52-es főút 28-as kilométerszelvényénél, Izsák térségében, kedden délután. Az ütközés következtében egy ember az egyik járműbe szorult, akit a szabadszállási önkormányzati, valamint a kiskőrösi hivatásos tűzoltók feszítőhenger segítségével emeltek ki a gépjárműből. A tűzoltók a járműveket áramtalanították.