Hírek


Összpontosítás, célzás, eredmény. I. Országos DARTS Bajnokság Kecskeméten Bács-Kiskun megyei a győztes csapat
2018. október 31. 10:53
A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület, valamint a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Sport Club közös szervezésében rendezte meg 2018. október 29-én az I. Országos Darts Bajnokságot.

Egy családias hangulatú létesítmény, a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi tér adott otthont a megmérettetésnek. A darts kortalan sport, melyet bárki, bármikor elkezdhet. Növeli a koncentrációs és fizikai állóképességet, a biztos siker önbizalom növelő hatású.

A versenyen 3 fős csapatok indultak. Négy pályán zajlott a megmérettetés, ahol a cél a legjobb egyéni, csapat, és a legmagasabb kiszálló eldöntése volt. A verseny szabályos lebonyolítását pályabírók felügyelték.

A remek hangulatú versenyen egyéniben Jagicza Gábor tű. százados, a BM OKF Térinformatikai és Távközlési Osztály kiemelt főelőadója, csapatban pedig Kiskunhalas Hivatásos Tűzoltóparancsnokság bizonyult a legeredményesebbnek.

A rendezvény végén Dr. Farkasinszki Lóránt tű. ezredes, tanácsos katasztrófavédelmi igazgató adta át az elismerésül szolgáló érmeket, okleveleket és a különdíjat. Záróbeszédében kitért a sport fontosságára, a résztvevőket az alternatív sportolási lehetőségek kipróbálására ösztönözve. Reményét fejezte ki, hogy jövőre is szép számban vesznek részt a kollégák a versenyen.

A versenyen az alábbi eredmények születtek:

Egyéni eredmények:
  I.    Jagicza Gábor tű. százados (BM OKF)
 II.    Kisa Péter tű. főtörzsőrmester (Kiskunhalas HTP)
III.    Barta Béla tű. hadnagy.(Cegléd KvK)

Csapatban:
  I.    Kiskunhalas HTP csapata (Kisa Péter tű. főtörzsőrmester, Kovács István tű. főtörzsőrmester, Babós László tű. őrmester)
 II.    BM OKF csapata (Jagicza Gábor tű. százados, Sipos Zoltán tű. alezredes, Tóth Szilárd tű. hadnagy)
III.    Ceglédi KvK csapata (Karczub Sándor tű. főhadnagy, Szabó László tű. hadnagy, Barta Béla tű. hadnagy)

Különdíjat kapott a legmagasabb kiszállót elérő eredményért:
Jagicza Gábor tű. százados (BM OKF)
 


 

Kapcsolódó képek:

Összpontosítás, célzás, eredmény. I. Országos DARTS Bajnokság Kecskeméten Bács-Kiskun megyei a győztes csapat Összpontosítás, célzás, eredmény. I. Országos DARTS Bajnokság Kecskeméten Bács-Kiskun megyei a győztes csapat Összpontosítás, célzás, eredmény. I. Országos DARTS Bajnokság Kecskeméten Bács-Kiskun megyei a győztes csapat
>>> További képek a galériában <<<