Hírek


Megyei események
2018. november 21. 08:14
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Kiskunfélegyháza és Tiszaalpár közötti út mellet lévő csatornába egy személygépkocsi az oldalára borult, kedden kora reggel. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók az autót heveder és drótkötél segítségével megemelték és átvizsgálták, a járműben és alatta sem találtak senkit, ezt követően a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Egy személygépjármű motortere égett Kecskeméten, az Eper utca és a Vízmű utca kereszteződésében, kedden délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Egy megközelítőleg száz négyzetméteres családi ház pincéjében keletkezett tűz Kunszentmiklóson, a Kossuth Lajos úton, kedden délután. A kunszentmiklósi önkormányzati, a kunszentmiklósi és a szalkszentmártoni önkéntes, valamint a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók a lángokat három vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg. A tűzesetben nem sérült meg senki, azonban a ház lakhatatlanná vált, a lakók rokonoknál lettek elszállásolva.

Tűz keletkezett egy háromszintes, hatlakásos társasház egyik lakásának kamrájában Kunszentmiklóson, a Petőfi lakótelepen, kedden délután. A kunszentmiklósi önkormányzati és önkéntes, valamint a szalkszentmártoni önkéntes tűzoltók a tüzet két porral oltóval és egy vízsugárral eloltották. A tűzoltók két lakót hoztak ki a házból, személyi sérülés nem történt. A tűzoltók kiszellőztették a lakásokat, amelyek nem károsodtak a tűzben. A ház kilenc lakója hozzátartozóknál lett elszállásolva éjszakára.

Kedden két esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

 

Fotó: Kunszentmiklós ÖTP

 


 

Kapcsolódó képek:

Megyei események Megyei események Megyei események