Hírek


Megyei események
2018. november 23. 08:02
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személygépjármű ütközött össze Imrehegynél, csütörtökön délelőtt. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A keceli önkormányzati tűzoltók az autókat áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó a 445-ös úton, Kecskemét határában, csütörtökön délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Egy személygépjármű a sínekre hajtott és felakadt a Kecskemét-Hetényegyházán lévő vasúti átjáróban, csütörtökön este. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a gépjárművet csörlő segítségével a sínekről eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Kecskeméten, a Fazekas Mihály utcában egy személygépjármű motortere égett, csütörtökön éjszaka. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Csütörtökről péntekre virradóra egy palafedésű fatároló égett teljes terjedelmében Jánoshalma külterületén. A jánoshalmi önkormányzati és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók két vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat. A tűzesetben nem sérült meg senki.

Pénteken hajnalban Zsana külterületén egy harminc négyzetméteres csirkeól égett, melynek lángjai a közelében lévő melléképület tetőszerkezetére is átterjedtek. A ruzsai és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Csütörtökön egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket megdőlt fa eltávolításához.

 

Fotó: Kovács Andrea tű. főhadnagy

 


 

Kapcsolódó képek:

Megyei események Megyei események Megyei események
>>> További képek a galériában <<<