Hírek


Az ergométeres bajnokságon is helytálltak a Bács-Kiskun megyei tűzoltók
2019. március 14. 11:09
Szolnokon rendezték meg a XI. Katasztrófavédelmi Ergométeres Országos Bajnokságot a hétvégén. A megmérettetésre az ország számos hivatásos tűzoltó-parancsnokságáról érkeztek versenyzők, valamint létesítményi tűzoltók is neveztek. A viadalon több mint nyolcvanan vettek részt, még a határon túlról, Szlovákiából is érkeztek versenyzők. A bajnokságon a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot egy öt fős csapat képviselte.

A verseny egyéni küzdelmeiben nőknek és férfiaknak egyaránt ezer métert kellett a lehető legrövidebb idő alatt lehúzni az ergométeres padon, míg a csapatoknál négyezer méter volt a táv, amit váltásokban kellett teljesíteni. Nemcsak férfi-, hanem vegyes összetételű csapatok is rajthoz állhattak. A verseny szorosságára jellemző volt, hogy másodpercek döntöttek egy-egy győzelemről, de volt olyan kategória is, ahol csupán két tizedmásodperc választotta el a győztest és a második helyezettet.

Kemény küzdelemben, nagyon jó csapatszellemben sikerült megszerezni a bronzérmet a Bács-Kiskun megyei csapatnak.

A csapat:

Hölzl Krisztina

Kovács Andrea

Szabó Gábor

Czakó Zoltán

Kaszap Ferenc

 

Fotó: Kovács Andrea tű. főhadnagy


 

Kapcsolódó képek:

Az ergométeres bajnokságon is helytálltak a Bács-Kiskun megyei tűzoltók Az ergométeres bajnokságon is helytálltak a Bács-Kiskun megyei tűzoltók Az ergométeres bajnokságon is helytálltak a Bács-Kiskun megyei tűzoltók
>>> További képek a galériában <<<