Hírek


Megyei események
2019. április 02. 08:13
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 18 tűzesettel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy lakatlan épületben keletkezett tűz Kecskeméten, a Mária körúton, hétfő kora reggel. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották.

Hétfő délután Kisszállás külterületén, száz négyzetméteren összehordott fa égett, a tűz átterjedt egy ötven négyzetméteres épületre. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a lángokat három vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg. Személyi sérülés nem történt.

Egy fa szerkezetű melléképület és egy ól égett Csávoly külterületén, hétfő délután.  A bajai hivatásos tűzoltók vízsugarakkal és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Hétfőről keddre virradóra Kiskunfélegyháza külterületén egy lakóépület kazánházában fa apríték égett. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Hétfőn tizennégy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.