Hírek


Megyei események
2019. április 03. 08:26
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 8 tűzesettel és 1 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Lajosmizse külterületén egy tíz négyzetméteres, bádogfedésű tárolóban használati és berendezési tárgyak égtek, kedd délután. A lajosmizsei önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet egy habosított, és egy vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Egy kutya vízóraaknába esett Szabadszálláson, a Kossuth Lajos utcában, kedden kora este. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók az ebet az aknából létra segítségével kimentették, majd átadták a gazdájának.

Egy százhúsz négyzetméter alapterületű nyitott szín égett teljes terjedelmében Kerekegyházán, a Baracsi utcában, szerda hajnalban. A kerekegyházi önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat, munkájukat egy erőgép segítette. A tűzeset során senki nem sérült meg.

Kedden hat esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

 

Fotó: Kecskemét HTP

 


 

Kapcsolódó képek:

Megyei események Megyei események