Hírek


Megyei események
2019. április 08. 07:56
Az elmúlt 48 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 6 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy villanyelosztó szekrény égett Kisszállás külterületén, szombat kora reggel. A helyszínen tartózkodók egy porral oltóval a tüzet eloltották. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a helyszínt átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték.

Egy munkagép megrongált egy gázvezetéket Csólyospálos külterületén, szombat délelőtt. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók biztosították a területet, majd átadták a helyszínt a gázszolgáltató szakembereinek. Személysérülés nem történt.

Két gépjármű ütközött össze Kecskeméten, az Izsáki út és Vízmű utca kereszteződésében, szombat délelőtt. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Kecskeméten, a Vadrózsa utcában egy ember szerelőaknába esett, szombat délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a mentőkkel közösen kiemelték a bajba jutott embert az aknából.

A hétvégén öt esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

 

Fotó: Kiskőrös HTP