Hírek


Megyei események
2019. október 08. 07:54
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy személygépjármű árokba borult Pálmonostora közelében, az 5-ös főút 130-as kilométerszelvényénél, hétfő délután. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a gépjárművet kerekeire állították, majd áramtalanították. A járműben két személy utazott, akiket a mentők kórházba szállítottak.

Két személygépjármű ütközött össze az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Lajosmizse közelében, hétfő délután. Az eset során személyi sérülés nem történt. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a gépjárműveket áramtalanították.

Lakitelken, a Deák Ferenc utcában egy családi ház padlástérben felszerelt kapcsolódoboz gyulladt ki, majd a tűz átterjedt egy gerendára, ma hajnalban. A tiszakécskei önkormányzati, valamint a lakiteleki önkéntes tűzoltók a tetőszerkezetet átvizsgálták, a gerenda izzását megszűntették.

Hétfőn egy esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez.