Hírek


Motorok nyergében a tűzoltók – III. Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Motoros Túra
2019. október 08. 15:31
Immár harmadik alkalommal pattantak motorra a tűzoltók, akik egy kétnapos túra keretében kilenc tűzoltóságon tettek rövid laktanyalátogatást. Tizenhárom motor, tizenhat tűzoltó együtt összesen kétszáznyolcvan kilométert tett meg a két nap alatt.

A tűzoltó motoros túra 2017-ben indult először, Gáncsos László tű. alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltósági főfelügyelőjének ötlete alapján. A mára már hagyományosnak mondható baráti, bajtársi összetartás szervezésébe a Kiskunfélegyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság is bekapcsolódott már a kezdeteknél.

A mindennapi munka során kevés idő marad arra, hogy az egymástól távol lévő tűzoltóságokon szolgálatot teljesítő tűzoltók találkozzanak, beszélgessenek egymással. Ez a túra remek alkalom a kapcsolatépítéshez, meglévő barátságok, munkakapcsolatok kialakítására, megszilárdítására.

A III. Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Motoros Túra állomáshelyei:

Kiskunfélegyháza HTP

Lakitelek ÖTE

Tiszakécske ÖTP

Nyárlőrinc ÖTE

Orgovány ÖTE

Bugac ÖTE

Tabdi ÖTE

Imrehegy ÖTE

Császártöltés ÖTE


 

Kapcsolódó képek:

Motorok nyergében a tűzoltók – III. Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Motoros Túra Motorok nyergében a tűzoltók – III. Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Motoros Túra Motorok nyergében a tűzoltók – III. Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Motoros Túra
>>> További képek a galériában <<<