Hírek


Hétvégi ház tetőszerkezete égett Nagybaracskán - Megyei események
2019. november 06. 07:52
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Elakadt egy rakomány nélküli teherautó, Lajosmizse külterületén, kedd reggel. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a forgalmat akadályozó járművet drótkötél segítségével kimentették. Személyi sérülés nem történt.

Hetényegyháza külterületén lévő családi háznál a kazán, illetve a körülötte lévő tárgyak égtek, kedd este. A kecskeméti hivatásos tűzoltók kiérkezésekor lánggal égés már nem volt a helyszínen. A tűzoltók a tűzzel érintett részt átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték.

Teljes terjedelmében égett egy megközelítőleg százhúsz négyzetméteres hétvégi ház tetőszerkezete Nagybaracskán, a Füzes-parti úton, kedd este. A nagybaracskai katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói, a nagybaracskai önkéntes és a bajai hivatásos tűzoltók közös erővel, hat vízsugárral fékezték meg a lángokat. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Kedden egy esetben kérték a tűzoltók segítségét összegyűlt, nagymennyiségű csapadékvíz eltávolításához.

 

Fotó: Baja HTP