Jogi nyilatkozat


 Azzal, hogy belép a bacs.katasztrofavedelem.hu valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket:

A bacs.katasztrofavedelem.hu  lapon található tartalom a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság (továbbiakban: Igazgatóság) szellemi tulajdona.

Az Igazgatóság fenntart minden, - a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos - jogot. A honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Az Igazgatóság előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A honlap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja. Ebben az esetben, kizárólag forrás hivatkozással  jogosult a honlap így többszörözött részének további  felhasználására, terjesztésére.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Igazgatóság követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.