Árokba csúszott egy személygépjármű Kiskunmajsán - Megyei események

2020. február 26. 08:03

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 14 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy családi ház szaunájában a kazán mögött lévő fa meggyulladt Baján, a Deszkás utcában, kedd délután. A bajai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Kiskunmajsán, a Kossuth Lajos utcában egy személygépjármű árokba csúszott, kedd délután. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók a forgalmat akadályozó gépjárművet vontatókötél segítségével kihúzták az árokból. Személyi sérülés nem történt.

Egy családi ház egyik helyiségében kenyérpirító és a körülötte lévő berendezési tárgyak égtek kedd délután Pirtón, a Kossuth Lajos utcájában. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Kedden tizenkét esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez, két esetben kérték a segítségüket megdőlt fák eltávolításához és egy esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap