Keresztbe fordult egy nyergesvontató az M5-ös autópályán - Megyei események

2020. március 23. 08:04

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 9 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Öregcsertőn, a Zrínyi utcában egy lebontott tetejű családi ház egyik helyiségében a födém rész és gerendák égtek, vasárnap este. A kalocsai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Oldalával az árokba borult egy gépkocsi az 51-es főúton, Dunapataj és Kalocsa között, vasárnap késő este. A balesetben egy ember megsérült. A kalocsai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Keresztbe fordult egy nyergesvontató az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kecskemét térségében, a lajosmizsei lehajtó után, hétfő hajnalban. A jármű rakománya az úttestre szóródott. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a kamiont áramtalanították, majd egy forgalmi sávot felszabadítottak a forgalomnak. Személyi sérülés nem történt. 

Vasárnap nyolc esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez. 

 

Fotó: Lajosmizse ÖTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap