Feldarabolt tűzifa égett Kiskőrösön - Megyei események

2020. május 28. 07:39

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Szerda délelőtt Kalocsán, a Németh László utcában munkavégzés közben megrongálódott egy gázvezeték, melynek következtében szivárgott a gáz. A kalocsai hivatásos tűzoltók biztonsági okokból ötvenméteres körben lezárták a területet. A tűzoltók egy vízsugár védelme mellett biztosították a helyszínt a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig, akik rövid időn belül a szivárgást megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Feldarabolt tűzifa égett hat négyzetméteres területen Kiskőrösön, a Budai Nagy Antal utcában, szerda délelőtt. A kiskőrösi hivatásos és a kiskőrösi önkéntes tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Berendezési tárgyak égtek egy családi ház pincéjében Kecskemét-Hetényegyházán, a Hetény vezér utcában, szerda kora délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Szerdán két esetben kérték a tűzoltók segítségét veszélyesen megdőlt fák eltávolításához. 

 

Fotó: Kiskőrös HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap