Közlekedési baleset Tiszakécske határában - Megyei események

2020. június 03. 07:41

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személyautó ütközött össze a Tiszakécske és Szentkirály közötti úton, Tiszakécske térségében, kedd délután. A műszaki mentést végző tiszakécskei önkormányzati tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a járműből, majd átadták a mentőknek, a helyszínt pedig a rendőrségnek. 

Egy odvas fa belseje égett Baján, kedd délután. A bajai hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. A megégett fa a járókelőkre veszélyt jelentett, ezért motoros láncfűrész segítségével a fát eltávolították.

Egy személygépjármű árokba hajtott Kecskemét határában, kedd délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Kedden két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez, egy esetben kérték a segítségüket úttestre dőlt fa, valamint egy esetben pedig lehasadt nagyméretű faág eltávolításához. 

 

Fotó: Donka Ferenc

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap