Tartalomjegyzék

Egy lakóház egyik helyiségében keletkezett tűz Kiskőrösön - Megyei események

2020. június 25.

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy traktor és egy kisteherautó ütközött össze Mélykúton, a Rákóczi utca és a Tópart utca kereszteződésében, szerda délelőtt. Az ütközés következtében a traktor felborult. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A mélykúti önkéntes és a jánoshalmi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Egy lakóház egyik helyiségében keletkezett tűz Kiskőrösön, a Kolozsvári utcában, szerda délelőtt. A kiskőrösi hivatásos és a kiskőrösi önkéntes tűzoltók három vízsugárral a tüzet eloltották, valamint az oltási munkálatok közben három gázpalackot kivittek az épületből. Személyi sérülés nem történt.

Baján, a Tóth Kálmán téren lévő egyik épület homlokzatáról a vakolat kis területen leszakadt, szerda délután. A bajai hivatásos tűzoltók a gyalogosokat veszélyeztető vakolatdarabokat létra és kéziszerszámok segítségével eltávolították. Személyi sérülés nem történt. 

Kigyulladt egy melléképület veranda része Szabadszálláson, a Gárdonyi Géza utcában, szerda este. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lehasadt, nagyméretű faág eltávolításához.

 

Fotó: Kiskőrös HTP