Felborult egy oltott meszet szállító kistehergépjármű Soltvadkerten - Megyei események

2020. július 09. 08:03

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 6 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy járműből üzemanyag szivárgott Kecskeméten, a Tabáni utcában, szerda délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a kifolyt üzemanyagot felitatták, a szivárgás minimálisra csökkenték.

Egy oltott meszet szállító kistehergépjármű felborult, rakománya egy része az útra borult Soltvadkerten, a Bocskai utcában, szerda délután. A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a helyszínen lévők közreműködésével a gépjárművet kerekeire állították, a kifolyt üzemanyagot felitatták. Személyi sérülés nem történt.

Egy személygépjármű és egy busz ütközött össze Tiszakécskén, az Ady Endre és a Béke utca kereszteződésénél, ma reggel. A busz nem szállított utasokat. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították. Az eset során egy ember megsérült.

Szerdán két esetben kérték a tűzoltók segítségét nagy méretű, lehasadt faágak eltávolításához, egy esetben lakásba történő behatoláshoz, valamint további egy esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez.

 

Foto: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archivum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap