Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az 51-es számú főúton - Megyei események

2020. szeptember 25. 07:48

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött az 51-es számú főút 90-es kilométerszelvényénél, Solt térségében, csütörtök délután. Személyi sérülés nem történt. A solti őrs hivatásos tűzoltói a gépjárművet áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. 

Kecelen, a II. körzet külterületénél egy személygépjármű égett teljes terjedelmében, csütörtök este. Az eset során személyi sérülés nem történt. A keceli önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Egy ember liftbe szorult Kecskeméten, a Petőfi Sándor utcában, csütörtök este. A kecskeméti hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével a liftbe szorult személyt kimentették.

Csütörtökön két esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz, valamint további két esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez.

 

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI - archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap