Összeütközött két személyautó az 51-es számú főúton Fajsz térségében - Megyei események

2020. október 20. 07:51

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Kigyulladt egy teherautó motortere, fülkéje, illetve rakománya az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kecskemét térségében, hétfő délelőtt. A helyszínen lévők porral oltókkal megkezdték a tűz oltását. A kecskeméti hivatásos tűzoltók két habsugárral fékezték meg a lángokat, majd a járművet vízsugárral visszahűtötték. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Összeütközött két személyautó az 51-es számú főúton Fajsz térségében, hétfő délután. A műszaki mentést végző kalocsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy családi ház kéménye mellett a födém gerenda beizzott Csávolyon, az Árpád utcában, hétfő délután. A bajai hivatásos tűzoltók a födémet megbontották, egy vízsugárral és puttony fecskendővel az izzást megszüntették. A lakó rokonoknál lesz elszállásolva.

Kiskunmajsa külterületén, egy gáztartály körül komposzt égett, hétfő délután. A tartályt hőhatás nem érte. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral eloltották.

Összeütközött egy autószállító tréler és egy kisteherautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kecskemét térségében, kedd hajnalban. A balesetben senki sem sérült meg. Az ütközés következtében az utánfutó az árokba borult. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap