Kamion és személyautó ütközött Kerekegyháza térségében az 52-es számú főúton - Megyei események

2020. október 27. 07:53

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Összeütközött egy gabonát szállító kamion és egy személyautó az 52-es számú főút 12-es kilométerszelvényénél, Kerekegyháza térségében, hétfőn reggel. Az eset során három ember megsérült. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos és kerekegyházi önkormányzati tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával feszítővágó segítségével két személyt szabadítottak ki a roncsokból, akiket átadtak a mentőknek, valamint a gépjárműveket áramtalanították.

Kecskeméten, a Liszt Ferenc utcában egy elektronikus tűzjelző jelzett, hétfőn délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a helyszínt átvizsgálták, mely során az épület padlásterének rendszerszobájában füstölést tapasztaltak. A tűzoltók az épületet áramtalanították.

Egy idős személy bejárati ajtó és kerti csap közé szorult Soltszentimrén, a Szentimre utcában hétfőn délután. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a mentőkkel közösen a beszorult személyt kiszabadították, akit a mentők kórházba szállítottak.

Hétfőn egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lehasadt nagy méretű faág eltávolításához, valamint további egy esetben lakásba történő behatoláshoz. 

 

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap