Két személyautó az 54-es számú főúton Jakabszállás közelében - Megyei események

2021. március 02. 07:57

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy családi ház konyhájában konyhai eszközök égtek Kecelen, a Nap utcában, hétfő délben. A helyszínen lévők a tüzet eloltották. A keceli önkormányzati tűzoltók a tűzzel érintett területet hőkamerával átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. 

Kerítésnek ütközött egy személyautó a Kecskemét és Helvécia közötti úton, hétfő délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy ember kórházba szállítottak.

Összeütközött két személyautó az 54-es számú főúton Jakabszállás közelében, hétfő este. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Hétfőn két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és két esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz. 

 

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap