Olajkazán égett egy kazánházban Lajosmizsén - Megyei események

2021. március 05. 07:45

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 11 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személyautó ütközött össze Kecskeméten, a Szolnoki út és a Platter János utca kereszteződésének közelében, csütörtök délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy mosodának a kazánházában egy olajkazán kigyulladt Lajosmizsén, csütörtök délután. A dolgozók a tűz oltását megkezdték. A lajosmizsei önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet három vízsugárral eloltották. A tűz a főépületet nem érintette.

Összeütközött egy kamion és egy gépkocsi, mely az ütközés következtében félig az árokba csúszott, az 5-ös főúton Lajosmizse térségében, csütörtök délután. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a kamiont és drótkötél segítségével rögzítették a másik járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők két embert szállítottak kórházba.

Csütörtökön tíz esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap