Családi ház égett Jászszentlászlón - Megyei események

2021. március 10. 07:42

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 12 tűzesettel és 1 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy családi ház helyiségeiben berendezési tárgyak égtek Jászszentlászlón, a Kossuth Lajos utcában, kedd délelőtt. A helyszínen tartózkodók a tüzet eloltották. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet hőkamerával átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat egy vízsugárral elvégezték.

Fülöpházán, a Kossuth utcában megközelítőleg harminc négyzetméteren összehordott farakás égett, kedd délelőtt. A kerekegyházi önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották. 

Egy családi ház kéményében a lerakódott korom izzott Tataházán, a Jókai utcában, kedd délelőtt. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók a kéményből az éghető anyagot eltávolították, a kéményseprőt értesítették. 

Kedden még kilenc esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket veszélyesen megdőlt fa eltávolításához.

 

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap