Árokba borult egy autó Jánoshalma közelében - Megyei események

2021. március 16. 07:52

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy lakóépület kéményben a lerakódott égéstermék égett Tiszaugon, a József Attila utcában, hétfő délelőtt. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a kazánból és a kéményből az éghető anyagot eltávolították, a kéményseprőt értesítették.

Árokba borult egy autó Jánoshalma térségében hétfőn délután. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók a felborult járművet kerekeire állították és áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Két személygépjármű ütközött össze a Lajosmizse és Kerekegyháza közötti úton, hétfő délután. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült.

Kigyulladt egy kazán egy fóliasátorban Kiskőrösön, a Diófa utcában, hétfő kora este. A kiskőrösi hivatásos és önkéntes tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották. A tűzoltók kiérkezése előtt egy gázpalack felrobbant, egyet pedig hőhatás ért, amit egy vízsugárral visszahűtöttek. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Egy tehergépkocsi és egy személygépjármű ütközött össze, egy autó pedig az árokba hajtott a 445-ös főúton, Kecskemét határában hétfőn hajnalban. A kecskeméti hivatásos tűzoltók az egyik autót áramtalanították, az árokban lévő járművet drótkötél segítségével kimentették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Sérülés nem történt.

Hétfőn egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

 

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap