Két személyautó ütközött össze Kecskeméten - Megyei események

2021. március 18. 08:20

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Kecskeméten, a Fehér utcában egy négyzetméteres területen fanyesedék égett, szerda délelőtt. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. 

Két személyautó ütközött össze Kecskeméten, a Szolnoki úton, szerda délután. Az egyik jármű egy villanyoszlopot is kidöntött. A balesetben ketten megsérültek. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek és az áramszolgáltató szakembereinek. 

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó az 51-es számú főút Szalkszentmárton és Dunavecse közötti szakaszán, csütörtök kora reggel. A kunszentmiklósi önkormányzati és a szalkszentmártoni önkéntes tűzoltók kézi erővel kerekeire állították és áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Szerdán egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez, egy esetben kérték a segítségüket lehasadt, nagy méretű faág eltávolításához és egy estben pedig lakásba történő behatoláshoz.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap