Közlekedési baleset Kiskunhalason

2021. április 16. 07:54

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személyautó és egy autóbusz ütközött össze a 44-es számú főúton Nyárlőrinc térségében, csütörtök délután. Az ütközés következtében az egyik autó árokba borult. A nyárlőrinci önkéntes és a kecskeméti hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett feszítőhenger segítségével szabadítottak ki két sérültet az árokba borult autóból, majd átadták őket a mentőknek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A buszon tartózkodók nem sérültek meg.

Két személyautó ütközött össze Kiskunhalason, a Zrínyi utca és Kazinczy utca kereszteződésében, csütörtök délután. Az egyik gépjármű kidöntött egy tűzcsapot. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Egy családi ház kéményében a lerakódott korom égett Kecskeméten, csütörtök este. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a kéményből az éghető anyagot eltávolították, a kéményseprőt értesítették. 

Csütörtökön két esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz. 

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap