Árokba borult személyautó Pörböly közelében - Megyei események

2021. április 19. 09:06

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 8 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Oldalára borult egy gépkocsi az Izsák és Páhi közötti útszakaszon, vasárnap délelőtt. A baleset következtében a járműből egy ember kizuhant. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők két ember szállítottak kórházba.

Egy őz egy lakóház udvarában lévő, megközelítőleg öt méter mély kútba esett, Kiskunhalason vasárnap délután. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók létra segítségével az állatot kimentették, majd egy mezőn szabadon engedték.

Árokba csúszott és a tetejére borult egy személyautó az 51-es számú főúton, Nagybaracska térségében, vasárnap délután. A nagybaracskai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy személyautó Kiskőrös közelében, vasárnap délután. A kiskőrösi hivatásos és a kiskőrösi önkéntes tűzoltók a tüzet két vízsugárral eloltották.

Egy személygépjármű letért az útról és árokba borult az 55-ös számú főúton Pörböly közelében, vasárnap késő délután. A balesetben senki sem sérült meg. A bajai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Árokba borult egy személyautó az 51-es főúton, Dunapataj térségében vasárnap. A műszaki mentést végző kalocsai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők két embert kórházba szállítottak.

Vasárnap három esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz. 

Fotó: Baja HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap