Két személyautó ütközött össze a Helvécia felé vezető úton - Megyei események

2021. április 26. 07:45

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 6 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy személyautó szalagkorlátra hajtott Tiszakécske közelében, vasárnap délelőtt. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Kecskeméten, a Rákóczi utcában lévő egyik garázsban rekedt egy macska. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a garázsba bejutottak és a több napja bent lévő kismacskát kimentették.

Két személygépkocsi ütközött össze Kecskemét külterületén, a Helvécia felé vezető úton, az M5-ös autópálya közelében, vasárnap délután. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy embert kórházba szállítottak egy ember pedig a helyszínen életét vesztette.

Egy lakatlan épületben összehordott szemét égett Kecskeméten, az Olimpia utcában, vasárnap délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. 

Kunfehértó külterületén egy nagyobb méretű trágyarakás százötven négyzetméteren izzott, égett, vasárnap este. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a tüzet négy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották. A tűzoltók munkáját egy erőgép segítette.

Vasárnap négy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

Fotó: Kecskemét HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap