Szénatároló égett Tiszakécske külterületén - Megyei események

2021. június 14. 07:49

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személygépjármű ütközött össze Kunfehértó térségében szombatról vasárnapra virradóra. A balesetben négyen megsérültek. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Két személygépjármű ütközött és egy parkoló járműnek csapódtak Baján, a Március 15. sétányon. A bajai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a helyszínt átadták a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült.

Egy megközelítőleg húsz négyzetméteres szénatároló égett Tiszakécske külterületén, vasárnap délelőtt. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották. 

Kecskemét külterületén egy lakókocsi égett, vasárnap délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Vasárnap két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és három esetben kérték a segítségüket kidőlt fa, és lehasadt nagy méretű faágak eltávolításához.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap