Két kisteherautó ütközött az M5-ös autópályán– Megyei események

2021. szeptember 14.

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Kigyulladt egy kisteherautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Csengele térségében, hétfő délben. A lángok a környező avarra is továbbterjedtek. A tüzet a csengelei önkéntes és a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el. 

Két kisteherautó ütközött az M5-ös autópálya Kistelek és Petőfiszállás közötti szakaszán, a Szeged felé vezető oldalon, hétfő kora délután. A kiskunfélegyházi és a kecskeméti hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, két embert feszítővágóval szabadítottak ki az egyik járműből, majd átadták őket a mentőknek, a helyszínt pedig a rendőrségnek.

Egy személygépjármű villanyoszlopnak ütközött Kiskunfélegyházán, a Csólyosi úton, hétfő délután. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum