Villanyoszlopnak hajtott egy pótkocsis traktor Érsekcsanádon – Megyei események

2021. október 07. 08:42

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy családi házzal egybeépített ötven négyzetméteres melléképület két helyisége, valamint tetőszerkezete égett Kerekegyházán, a Köztársaság utcában, szerda kora reggel. A kerekegyházi önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat, amelyek nem terjedtek tovább a főépületre. A tűzoltók hőkamerával az épületet átvizsgálták. A tűzesetben senki sem sérült meg. 

Villanyoszlopnak hajtott egy pótkocsis traktor Érsekcsanádon, a Hunyadi János utca és a Dózsa György út kereszteződésében, szerda délelőtt. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és biztosították a helyszínt az áramszolgáltató kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt.

Egy lakóépület villanyórája égett Sükösdön, a Dózsa György úton, csütörtök hajnalban. A bajai hivatásos tűzoltók kiérkezésekor lánggal való égés már nem volt. A tűzoltók a szükséges utómunkálatokat elvégezték, majd átadták a helyszínt az áramszolgáltató szakembereinek. 

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét megdőlt fa eltávolításához.

Fotó: Baja HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap