Elsodort egy álló személyautót egy kamion az 54-es főúton - Megyei események

2022. május 27. 08:07

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 17 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy kamion és egy kisteherautó ütközött az M5-ös autópálya 74-es kilométerénél, Kecskemét térségében, csütörtök délután. A balesethez a kecskeméti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a kisteherautót. Személyi sérülés nem történt.

Elsodort egy álló személyautót egy kamion az 54-es főút 6-os kilométerénél, Kecskemét térségében, csütörtök délután. Az eset során két ember megsérült, akiket a mentők kórházba szállítottak. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Csütörtökön egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz, valamint a tegnapi viharkárok felszámolásával kapcsolatosan további tizenegy esetben meglazult tetőcserepek visszahelyezéséhez és három esetben letört faág eltávolításához riasztották a tűzoltókat.

Fotó: Kecskemét HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap