Személygépjármű égett Baján – Megyei események

2022. július 01. 09:27

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 5 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Munkavégzés során megrongálódott egy gázvezeték, melynek következtében szivárgott a gáz csütörtök reggel Hajóson, a Sallai utcában.  A kalocsai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral biztosították a helyszínt, a gázszolgáltató szakemberei a szivárgást megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Szabadszálláson, a Hajcsár utcában egy lakatlan épület egyik helyiségében kommunális hulladék égett, csütörtök reggel. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották.

Egy személygépjármű égett Baján, a Dózsa György úton, csütörtök délelőtt. A helyszínen tartózkodók a tüzet eloltották. A bajai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a gépjárművet visszahűtötték. A tűzesetnél senki sem sérült meg.

Összeütközött két gépkocsi csütörtök délelőtt Kecskeméten, a Ceglédi úton. A kecskeméti hivatásos tűzoltók kézi erővel a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Tűzhelyen felejtett étel égett Kecskeméten, az Akadémia körúton lévő egyik társasház lakásában, csütörtök délután.  Az ott tartózkodók a tüzet eloltották. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a lakást kiszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Csütörtökön két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap