Két személygépjármű ütközött Kecskemét határában – Megyei események

2022. szeptember 15. 07:58

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 7 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személygépjármű ütközött össze szerda kora reggel az 54-es számú főúton, Kecskemét határában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg. 

Két személygépjármű ütközött az 53-as főúton, Akasztón, a Fő utcában, szerda délelőtt. A műszaki mentést végző kiskőrösi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben két ember megsérült.

Egy személyautó motorterébe szorult egy kismacska Kecskeméten, a Bagoly utcában, szerda este. A kecskeméti hivatásos tűzoltók kézi erővel, károkozás nélkül az állatot kiszabadították és a helyszínen tartózkodóknak átadták.

Egy melléképület tetőszerkezete égett szerdáról csütörtökre virradóra, Tiszakécske külterületén. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltotta. Személyi sérülés nem történt.

Csütörtök kora reggel egy jármű a sávelválasztó padkára felcsúszott, és fennakadt Kecskeméten, az Izsáki úton. A kecskeméti hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével a forgalmi akadályt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Szerdán két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és három esetben kérték a segítségüket megdőlt fa és lehasadt nagy méretű faág eltávolításához.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap